28 Ekim 2016 Cuma

Jeton Kart Kullanım Süresi


Jeton kullanım süresi sizin satın almanız üzerinden ilk 1 yıl içinde geçerli oluyor olacak. Bir yıl içinde arzu ettiğiniz gün ve gece yani herhangi bir kısıtlama olmadan alışveriş yapabilirsiniz. Size gerekli olan tek şey, alışveriş yapmak istediğiniz sitenin ödeme kanalı olarak Jeton ödeme yöntemine onay vermesi olacak. bugün zaten birçok platform artık online ödeme yollarına geçiş yaptığı için Jeton kartı da yüzlerce sitede kullanım için sizleri bekliyor.
Bir yıl içinde kullanmadığınız Jeton kartlarınız iptal olur ve maalesef kullanım yapamaz ya da paranızı iade alamazsınız. Kişiler zaten genellikle hemen kullanmakta ve istedikleri zaman tekrar Jeton kart alımı yapmaktadırlar. Bu sebeple sadece kullanacağınız kadar bakiye yükletebilir ev bittiğinde tekrar satın alabilirsiniz.

Jeton kişiye özel midir?

Ödemenizi yaptıktan sonra Jeton kart dijital olarak sizlere ulaşır ve sadece size özeldir. Size verilen bilgiler bizlerde tutulmaz ve artık tüm sorumluluk size geçer. Dolayısı ile aldığınız Jeton kart numaralarınızı kaybetmemeye ve başka birilerine vermemeye özen gösteriniz. Aksi halde mağdur olabilir ve bir bakası tarafından Jeton kart numaralarınızın alınması ve kullanılması durumlarına maruz kalabilirsiniz. Artık sizlere internette güvenli alışverişin kapısını açan Jeton ile tanışın ve ödeme konusunda rahat bir nefes almayı başarın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder