14 Kasım 2016 Pazartesi

Jeton Nasıl Alınır

İnternet üzerinde en çok tercih edilen uygulamalar arasında bulunan Ukash kart, neteller kart, paypall gibi uygulamaların yanı sıra şimdi yeni gözdelerden birisi olan Jeton kart gündeme gelmiş durumda. Hepsi çok güvenilir olmasına karşın Jeton bunlara biraz daha nispet yapar gibi daha ucuz fiyatları ile karşımıza gelmektedir. Jeton kart ülkemizde de ağ gibi sarmaya ve kullanılmaya başlanmış durumdadır.İnternet üzerindeki en güvenli kart alım ve satım yöntemlerinden biri olan Jeton kart çeşitli siteler tarafından satılmaya başlanmış d
uruma gelmiştir. Kredi kartı gibi kullanılan fakat kredi kartından bir farkı bulunan kredi kartı aksine ödemeden para yüklenilen bir kart durumda olduğu için daha çok tercih edilmeye başlanmış durumda. Bu sayede paran kadar harca ilkesi esas alınarak hem kullanıcıya hem de satıcı açısından güven oluşturmaya başlanmıştır. Jeton kartı alırken en düşük 10 Euro luk bir kredi yükletme şansınız bulunmakta.
10 Euroluk kredinin Türk lirası cinsinden parasını ister atm ister online bankacılık yolu ile yatırdıktan sonra krediyi hesabınıza yükletebiliyor bu sayede keyifli bir alışverişin kapılarını da açmış oluyorsunuz. Kredi yükledikten sonra Jeton aldığınız site size pin kodu gönderiyor ve bu pin kodunu anlaşmalı her yerde kullanabiliyorsunuz. Jeton kart şimdilik internet ortamında satışa çıkmış ve sadece internet üzerinden belirli sitelerde satılmaya devam ediliyor. Dünya çapında çok fazla kullanıcısı olan Jeton ülkemizde de aynı etkiyi göstermiş daha çok kullanıcıya özellikle Facebook ve Skype kullanıcılarının ilgisini çekmeye başlamıştır.
Jeton canlı destek hattından aklınıza takılan her soru hakkında bilgi alabilirsiniz. Çünkü Jeton satışı yapan her yerde canlı destek hattı bulunmak zorunda internet aracılığı ile fiyatlardan nerelere kullanacağınıza kadar bilgi alabilirsiniz. Bu sayede güvenilirliğini daha da ön plana çıkaran Jeton için en düşük ücret şu an için 40 Türk Lirası iken en yüksek ücreti tamamen sizin alacağınız kredi belirlemektedir. Güvenliliği esas almak adına pin kodu ile hizmet veren Jeton ilerleyen günlerde adından daha sıkça söz ettirmeye devam edecek gibi görünse de bize de uzaktan izlemek düşer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder