14 Kasım 2016 Pazartesi

Jeton Kart Canlı Destek

Sanal ortamdan yapılan alışverişlerde şüphesiz ki en önemli unsur karşılıklı güvendir. Sitelerin canlı destek özelliği de bu konuda tüketiciye gerekli yardımı sunmak üzere tasarlanmıştır. Gerek ön ödeme koşullarında yaşadığınız problemler, gerek hesap numaralarınız konusunda yaşadığınız problemler gerek kartınızla ilgili farklı problemlerinizi çözebilmek için Jeton kart canlı destek özelliğimizden yardım alabilirsiniz. 7/24 aktif olan ve sormuş olduğunuz sorulara anında cevap verebilen müşteri temsilcimiz sayesinde Jeton kartınızla ilgili oluşan problemleri kolaylıkla ortadan kaldırmış olacaksınız.

Jeton kart güvenilir midir? : Jeton kartın size vermiş olduğu 16 haneli pin kodunuzu kimseye vermemeniz gerekmektedir. Özellikle sanal ortamda yaptığınız alışveriş işlemlerinde yetkili olmayan web sitelerinde bu pin kodunu kullanmamalısınız. Sizin alabileceğiniz bu önlemler dışında Jeton kart kullanıcılarının görüşleri de bizim için önem arz etmektedir. Sanal ortamdaki alışverişlerde kullanılan birçok karta oranla Jeton kart oldukça güvenilirdir. Bu konuda yaşadığınız en ufak bir sorunda 7/24 aktif olan canlı destek özelliğimizden yardım alabilirsiniz.
Jeton kartın geçerli olduğu siteler: Jeton kart, bahis, poker ve kumar sitelerinde hiçbir şekilde kullanılamamaktadır. Yurtdışındaki uygunsuz ve kötü içerikli siteler de Jeton kartın kullanılamayacağı alanlar içerisinde yer almaktadır. Kısacası T.C kanunlarına aykırı olan tüm sitelerde Jeton kartın kullanımı yasaktır. Geçerli olduğu siteler ise Facebook, Knight Online, Skype, Metin 2, Warcraft, Habbo, Zynga, Farmville, Fishville, League of Legends, Dark Orbit gibi sitelerdir. Jeton kartınızı onaylı olan başka sitelerde de kullanabildiğiniz gibi bahsettiğimiz siteler başlıca kullanım alanlarıdır. Oyun sitelerinde oldukça fazla kullanılan bir karttır. Kimliğinin gizli kalmasını ve kişisel bilgilerine kimsenin erişmemesini isteyen oyun kullanıcıları, bu konuda Jeton karttan oldukça memnundur.
Jeton kart ile para yatırma ve para çekme: Siz de Jeton kartınıza para yatırmak için kartı satın aldığınız yetkili bayiye ya da size en yakın yetkili bayiye başvuru yapabilirsiniz. Online banka havalesi kullanarak para yatırma, nakit para yatırma ve ön ödemeli kartlarınızla para yatırma işlemlerini kullanarak Jeton kartınıza para yatırabilirsiniz. Bu şekilde keyifli bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder